Virtual Reality 360º

  • Virtual-Reality-Videografie

Wilt u uw eigen op maat gemaakte virtual reality 3600 video?

Als u mocht kiezen uit een standaard filmopname of uit een film waarin de kijker zich middenin de film waant, waar kiest u dan voor? Wij weten het antwoord al en de kijkers van uw reclamefilmpje, promotie video of televisie productie weten het ook. Mensen willen een film beleven, en om die beleving te creëren, is er virtual reality 360o video.

Met een 3600 videofilm biedt u uw kijker de mogelijkheid om zelf te bepalen waar zij of hij naar kijkt en luistert in uw reclamespot, bedrijfspresentatie of andere film. Zo komt uw kijker vanzelf de informatie tegen die zij of hij interessant vindt. In bijvoorbeeld het geval van een reclamespot, gaan kijkers zelf uw producten en diensten kiezen en daar aandacht aan schenken. Of wat als de kijker van uw talk show of documentaire zich op elke plek in de zaal kan bevinden? Dat kan met een 3600 video van filmindustrie kwaliteit. Wil u uw eigen op maat gemaakte virtual reality 3600 video? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen.

Vroix – Beleving is alles

Levensechte filmopnames

Laat uw kijker zelf beslissen.

De 360º graden 4K opnames in uw video film zijn zo levensecht, dat het voor uw kijkers voelt alsof zij ‘in de video aanwezig zijn’. Zij kunnen kiezen vanuit welke positie zij iets beleven en zij zien en horen alles alsof zij zelf bij de opnames aanwezig zijn.

Wij werken graag met u samen.

Heeft u al een vaste cameraman of filmproducent om uw films te laten maken? Wij werken dan graag met u samen door uw cameraman te trainen om onze camerarobot te bedienen. De camerarobot is gemakkelijk te bedienen met een remote control afstand bediening, en na een eendaagse cursus bent u in staat om de camera zelfstandig te bedienen. Na de opnames zetten wij graag de beelden om in een 3600 video voor u of voor uw filmproducent. Daarnaast kunnen wij uw eigen personeel trainen om zelfstandig de 360º beelden aan elkaar te koppelen, om zo uw 360º website content te creëren. Trouwens, u kunt ook onze camerarobot huren of kopen.

De techniek dient de mens.

Onze 360º camerabot is in staat om draadloos filmisch zichzelf in hoogte te verstellen, te verplaatsen en om zijn as te draaien. Daarnaast kan hij kantelen zodat uw filmopnames altijd waterpas afgesteld kunnen worden tijdens het filmen. Ook biedt de 360º camerabot de mogelijkheid om daglicht vanuit de 3600 camerabol te laten schijnen. Rondom de gehele 360º camerabol zijn namelijk lampen verwerkt die via een tablet of smartphone of afstand te bedienen zijn. De lampen zijn op afstand tussen de 2.700 en 6.500 Kelvin instelbaar en hebben een accuduur van 4 uur.

Uw VR 360Video mogelijkheden

Uw kijker bepaalt zelf wat hij bekijkt
Intense beleving
Filmindustrie kwaliteit
Op afstand bedienbare camera robot
Uw medewerkers trainen om te filmen
VR Branche Toepassingen