Virtual Reality Beursstand

  • Virtual-Reallity-Beurs

Wilt u het maximale uit uw beursdeelname halen?

Herkent u dat? De beurs is moet nog beginnen en u vraagt zich nu al af of de deelname van uw organisatie wel de moeite waard zal zijn. U bent niet de enige, hoor. Fabrikanten, importeurs, dienstverlenende organisaties, reisorganisaties en vele andere organisaties vragen zich af of het resultaat van hun beursdeelname opweegt tegen de inspanningen en de kosten die deze met zich meebrengen. En met zoveel andere stands op de beurs is het nog de vraag of toekomstige klanten hun weg zullen vinden naar hun beursstand.

Daar hebben wij een oplossing voor. Met een virtual reality beursstand kunt u exact dezelfde beleving creëren als bij een echte beursstand, met aanzienlijk minder inspanning. Met een speciale 360º virtual reality camera creëren wij een virtuele 360º presentatie van uw beursevenement. Daarmee kunt u 24/7 365 dagen lang bezoekers uit de hele wereld ontvangen en de nieuwste ontwikkelingen rond uw producten en diensten presenteren. Bent u nu bezig met de beursvoorbereidingen en wilt u het maximale uit uw beursdeelname halen? Neem contact met ons voor uw eigen virtuele beursstand.

Vroix – Beleving is alles

Haal meer uit uw beursdeelname

Werken aan een professionele presentatie.

Om uw virtuele beursstand te realiseren, gaan wij met u in gesprek over uw wensen en vragen wij belangrijke informatie bij u op, zoals: een plattegrond van de beursstand, een beschrijving van de producten en diensten die u wilt presenteren, welke producten het meest in beeld moeten komen, de uitstraling van uw beursstand. Daarnaast bespreken wij graag welke personen geschikt zijn om uw organisatie virtueel te presenteren. De keuze voor uw beursvertegenwoordiger is afhankelijk van uw organisatie identiteit, uw branding, uw wensen en onze adviezen. En als u uw virtuele beursstand internationaal op de kaart wilt zetten, gebruiken wij voice-over professionals die uw bezoekers in hun eigen taal aanspreken.

Uniek camerasysteem neemt uw beursdeelname op.

In samenwerking met onze zusteronderneming VROXTechnology hebben wij een uniek 360º camerasysteem ontwikkeld, waarmee wij op afstand 360º 4K video’s en foto’s kunnen maken. Met de opnames voor een virtuele beursstand van ongeveer 100m2 kunnen wij al in 1 uur klaar zijn. Bovendien maken wij de opnames voor of na de openingstijden van de beurs. Zo hoeft u geen tijd te missen en kunt u zich weer snel richten op uw bezoekers – uw toekomstige klanten.

 

Direct vanuit de virtuele omgeving contact met u opnemen.

Met hun virtual reality bril, op hun mobiele apparaat of achter hun desktop computer kunnen de bezoekers aan uw virtuele beursstand meer aandacht schenken aan uw product of dienst. Ook kunnen zij direct vanuit de virtuele omgeving contact met u opnemen of zich inschrijven voor een nieuwsbrief of een terugbelafspraak maken. Volop mogelijkheden voor een verkoopprikkel. En om de resultaten te meten, kunnen wij uw virtuele beursstand koppelen aan Google Analytics.

 

Uw VR Beursstand mogelijkheden

De wereld aan bezoekers ontvangen
Koppeling virtuele beursstand aan Google Analytics
Professionele presentatie
Directe interactie met uw bezoekers vanuit virtuele omgeving
Tijdwinst en kostenbesparing
VR Branche Toepassingen