Virtual Reality Beveiliging

  • Virtual-Reality--Security

Wilt u de veiligheid van uw organisatie helder in beeld hebben?

Stelt u eens voor dat u directeur bent van een vliegveld of een ziekenhuis of een ander groot object waar net een terroristische aanslag is gepleegd of waar op een andere manier inbreuk is gemaakt op uw veiligheid. Hoe worden de daders opgespoord? Of, beter zelfs, hoe voorkomt u dat zo’n of een vergelijkbaar incident zich voordoet? Het antwoord is virtual reality beveiliging. Een virtuele 3600 camerasysteem neemt gedetailleerde en nauwkeurige informatie op. Deze kan achteraf door rechercheurs bekeken worden en kan uw beveiligingsmedewerkers helpen om incidenten te voorkomen.

De hoge resolutie van de beelden maakt het mogelijk om daders en potentiële daders letterlijk haarscherp in beeld te brengen. Zelfs rimpels en uitdrukkingen op een daders gezicht worden door de 3600 camerabot herkenbaar gemaakt. Daarnaast kan van een 3600 opname een serie foto’s gemaakt worden, die de belangrijkste details weergeven. Net de details die rechercheurs nodig hebben om daders op te sporen en een rechtbank kan gebruiken om daders te veroordelen. Wilt u de veiligheid van uw organisatie helder in beeld hebben? Neem contact met ons op voor uw eigen virtual reality beveiliging.

Vroix – Beleving is alles

Met virtual reality beveiliging heeft u overal zicht op

Virtual reality beveiliging heeft ook andere toepassingsmogelijkheden.

Wilt u een evenement beveiligen? Ook daarvoor is virtual reality beveiliging een uitstekende oplossing. De 3600 camerabot houdt alles en iedereen scherp in de gaten, en mocht het nodig zijn, kunt u beelden en foto’s achteraf bekijken.

 

Overheden waarborgen de veiligheid van burgers.

Hoe beveiligt u, als gemeente, een uitgaansgebied, een winkelcentrum of drukke verkeerspunten? Met een 3600 camerabot en met een 3600 opname achteraf krijgt u inzicht in verkeersongelukken, winkelovervallen en andere incidenten. Dit kan het veiligheidsgevoel van uw burgers bevorderen.

 

Met virtual reality beveiliging vallen meer details op.

Voor nieuwe gebouwen is het handig om vooraf een virtuele omgeving te maken. Vliegvelden, gevangenissen, overheidsgebouwen, bedrijfsgebouwen en ook gebouwen van particulieren en huizen kunnen wij in beeld brengen om te kijken waar er ‘gaten’ in de beveiliging zitten. Uit ervaring weten wij dat men anders naar de omgeving kijkt wanneer deze virtueel wordt nagebootst. Mensen reageren vaak verbaasd op hoeveel details er in een virtuele omgeving opvallen.

Uw VR Beveiliging mogelijkheden

Hoge kwaliteit beveiligingsbeelden
‘Gaten’ in uw beveiliging ontdekken
Veiligheidsgevoel bevorderen
Incidenten voorkomen
360º camerasysteem
VR Branche Toepassingen