(FAQ) Veel gestelde vragen

Home/(FAQ) Veel gestelde vragen

(FAQ) Veel gestelde vragen

(FAQ) Veel gestelde vragen

Neem gerust contact met ons op als u op deze pagina het antwoord op uw vraag niet kunt vinden. U kunt ons bereiken per e-mail of telefoon. Klik of druk op contact en u komt op onze contactpagina. Daar vindt u onze contactinformatie.

Vroix – Beleving is alles

Ja, HTML5 zorgt ervoor dat uw virtuele 3600 content ook optimaal wordt weergegeven op de iPad of iPhone van uw klanten. Dit geldt trouwens ook voor toekomstige apparaten. Hierdoor hoeven niet langer meerdere versies van één website gemaakt en onderhouden te worden, en past de lay-out zich automatisch aan aan de schermresolutie. Dit heet responsive design.

Ja, al onze virtuele 3600 content – virtuele tours en andere virtual reality toepassingen – is responsive. Dat betekent dat uw klanten deze kunnen bekijken op elke desktop computer, smartphone en tablet. Dit maken wij mogelijk met HTML5.

Dit is de standaard voor zowel klassieke desktop browsers als mobiele apparaten. Dankzij HTML5 kan de vormgeving van een website zich naadloos aanpassen aan de schermresolutie van het apparaat waarop het wordt weergegeven, zelfs als daarop geen Adobe Flash Player is geïnstalleerd.

Ja, de virtuele 3600 content komt op uw eigen server te staan. Zo houdt u volledige controle daarover. Toch adviseren wij u om uw virtuele 3600 content op onze eigen speciaal VR ingerichte servers te laten hosten. Deze servers kunnen namelijk gemakkelijk grote bestanden aan virtual reality content, waaronder video’s, aan en zorgen ervoor dat uw virtual reality toepassingen snel werken met een weergave van hoge kwaliteit.

Ja, wij kunnen uw virtuele 3600 content op welke website of webwinkel dan ook plaatsen.

Een gemiddeld 360º project heeft een bestandsgrootte van 250 MB bij een schermresolutie van 2048 x 1536 pixels, met ongeveer 16 fotorealistische VR omgevingen en 5 videopresentaties van ongeveer 60 seconden per presentatie. Het bestand kan groter zijn wanneer u kiest voor een hogere schermresolutie met inzoom mogelijkheid.

Wij leveren de VR content zodanig aan dat deze op elk apparaat met een zo hoog mogelijke kwaliteit wordt weergegeven, ongeacht het type en de schermresolutie.

Eén 360 graden spin is gemiddeld circa 2 MB bij een schermresolutie van 1024 x 768.

Hoe hoger de resolutie van het scherm is waarmee de 360º content bekeken wordt, hoe groter het bestand wordt. Onze foto’s passen zich automatisch aan zodat deze in elke resolutie met een hoge kwaliteit te bekijken zijn.

Ja, de buttons, afbeeldingen, kleuren en layout zijn allemaal in uw huisstijl te realiseren.

Ja, er mogen mensen aanwezig zijn tijdens de opnames of zelfs in, uit en door de te fotograferen ruimte lopen. We moeten hier natuurlijk wel rekening mee houden tijdens de opnames en hebben hierdoor meer tijd nodig om de opnames te maken. Het is niet mogelijk om een VR omgeving te realiseren wanneer er mensen voor de camerabol lopen.

De gemiddelde levertijd van een virtuele weergave van een ruimte van 4000 m2 is 4 weken vanaf de dag dat wij op locatie beginnen met het realiseren van de VR omgeving. Dit hangt er ook van af of er videopresentaties in de VR omgeving verwerkt moeten worden en of er nog meer interactieve taken bij komen, zoals: doorverwijzingen naar de website, huisontwerp, plattegrond.

De doorlooptijd op locatie is afhankelijk van een aantal factoren:

  •  Hoeveel 360º omgevingen zijn er nodig?
  •  Zijn er bewegende elementen waar wij rekening mee moeten houden?
  • Is de ruimte vrij van storende elementen, zoals flikkerende lichtbuizen of objecten die niet op de juiste plaats staan?

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat wij gemiddeld 6 tot 12 weken nodig hebben om kant en klare VR content op te leveren, inclusief: VR videopresentaties, huisstijl, koppelingen en hyperlinks naar website of webshop, social media en Google Analytics.

Door onze unieke werkwijze realiseren wij kleurechte 360º content van zeer hoge kwaliteit. Kleuren worden niet door andere kleuren overstraald, waardoor alles beter in harmonie is met de werkelijkheid.

Onze virtuele omgeving word standaard opgeleverd in HTML5, waardoor de virtuele omgeving ook geschikt is voor mobiele apparaten die niet met Adobe Flash werken, zoals de iPad en iPhone.

Zelfs wanneer sommige browsers bepaalde functionaliteiten die wij verwerkt hebben in de virtuele tour niet correct weergeven, zoals iconen naar een website of een videopresentatie, dan nog zal de virtuele 360º omgeving altijd correct worden weergegeven.

Wij maken gebruik van VR software die communiceert met de ingebouwde gyroscoop van smartphones, zoals de Samsung Galaxy en iPhone, of tablets, zoals de iPad, zodat u via bewegingen met uw mobiele apparaat de virtuele omgeving kunt bekijken. Beweegt u uw mobiele apparaat naar beneden, dan ziet u op uw scherm in de virtuele 360º omgeving ook daadwerkelijk de vloer, beweegt u uw mobiele apparaat naar het plafond, dan ziet u daadwerkelijk het plafond op uw scherm.

Share This