Google Business View?

Google Business View

Google Business View

Hoe zou het zijn als klanten bij u een kijkje in de keuken konden nemen? En wat voor effect zou het hebben op uw omzet? Met een 3600 opname van Google Business View opent u virtueel uw deuren voor toekomstige klanten en andere website bezoekers, en laat u hen proeven van de sfeer die uw organisatie zo aantrekkelijk maakt. Eén ‘hap’ en klanten vallen voor uw product of dienst.

Verbluffende resultaten

Tijdens de New York City Restaurant Week ervoeren bijna 300 restaurants de kracht van Google Business View toen zij ook het grote publiek een kijkje in hun keuken gaven.

De resultaten waren verbluffend:

 • 55% van de restaurants besloot een virtuele tour in te zetten en trokken vervolgens significant meer klanten dan de restaurants die daar geen gebruik van maakten.
 • De restaurants met een virtuele tour konden rekenen op 30% meer klikken voor reserveringen, waarmee de investering zich gemakkelijk terugverdiende.
 • Bezoekers klikten 50% meer door naar de reserveringen vanuit Google Business View.
 • Bovendien klikten bezoekers 20% vaker door naar de reserveringen wanneer ze die beelden niet bekeken, maar deze wel beschikbaar waren.
 • 84% Van de 1.300 ondervraagden gaf bovendien aan dat de virtuele tour door het restaurant een rol had gespeeld bij de keuze voor het restaurant.

Wilt u ook de kracht van een virtuele tour ervaren?

Ziet u het al voor u hoe uw klanten gemakkelijk hun weg naar uw product of dienst vinden? Wilt u ook de kracht van een virtuele tour ervaren? Als gecertificeerde Google Business View fotograaf kunnen wij optimale beelden maken voor een virtuele tour door uw bedrijf. Neem daarom contact met ons op voor uw eigen op maakt gemaakte virtuele tour in combinatie met Google Business View en laat u ook verbluffen.

Wat is Business View?

Succesverhalen ondernemers & Case studies

Wat levert business view u op?

Bent u benieuwd naar wat Google Business View de restaurants van de New York City Restaurant Week opleverde? Dit zijn de resultaten:

 • 55% van de restaurants besloot een virtuele tour in te zetten en trokken vervolgens significant meer klanten dan de restaurants die daar geen gebruik van maakten.
 • De restaurants met een virtuele tour konden rekenen op 30% meer klikken voor reserveringen, waarmee de investering zich gemakkelijk terugverdiende.
 • Bezoekers klikten 50% meer door naar de reserveringen vanuit Google Business View.
 • Bovendien klikten bezoekers 20% vaker door naar de reserveringen wanneer ze die beelden niet bekeken, maar deze wel beschikbaar waren.
 • 84% Van de 1.300 ondervraagden gaf bovendien aan dat de virtuele tour door het restaurant een rol had gespeeld bij de keuze voor het restaurant.

Met uw onderneming kunt u vergelijkbare resultaten halen wanneer u uw eigen virtuele tour. Bent u benieuwd wat Google Business View en een virtuele tour uw onderneming kan opleveren?

Neem contact op. Op basis van uw locatie schetsen wij graag uw mogelijkheden.

Hoe vinden uw toekomstige klanten uw bedrijf, zelfs als deze zich op een afgelegen locatie bevindt? Google Business View helpt u om toekomstige klanten naar uw locatie te trekken. Vanuit Google Street View in combinatie met Google Business View krijgen bezoekers een kijkje in uw ‘keuken’. Zo’n tour prikkelt hun zintuigen en verleidt hen om uw organisatie te bezoeken of om door te klikken naar uw website, waar u hen lekker kunt maken voor uw product of dienst.

Naast aantrekkingskracht zorgt uw virtuele tour op Google Business View er voor dat uw website beter vindbaar wordt in Google. Google is verreweg de grootste zoekmachine.

Meer dan 93% van de mensen surft met behulp van Google om informatie in te winnen over diensten of producten. Ook die van u. Daarom doet u er goed aan om goed vindbaar te zijn, zowel landelijk als lokaal. Bent u benieuwd hoe u uw lokale vindbaarheid kunt verbeteren?

Neem contact met ons om en wij helpen u graag uw vindbaarheid te verhogen met een Google+ Local Page.

Google werkt doorlopend aan het eigen algoritme – die de ranking bepaalt – voor de zoekmachine. De laatste jaren is de rol van de Google+ Local Page daarbinnen enorm toegenomen. Met een lokale bedrijfspagina in Google – Google+ Local Page – kunt u uw vindbaarheid aanzienlijk verbeteren. Hierdoor wordt u beter gevonden door bedrijven en particulieren bij u in de buurt, en dat zonder website.

De Google+ Local Page is namelijk een Google bedrijfspagina, waarop u de mogelijkheid heeft om uzelf te presenteren. U behoudt de controle over uw online presentatie, die bovendien mogelijkheden biedt om uw vindbaarheid en zichtbaarheid te verbeteren.

U bent goed zichtbaar binnen Google Search en Google Maps en daarnaast heeft u de mogelijkheid om een virtuele tour toe te voegen en uw vindbaarheid verder te optimaliseren.

Maakt u al gebruik van andere sociale media zoals Twitter en Facebook of LinkedIn? Breid uw vindbaarheid en zichtbaarheid uit met een bedrijfspagina op Google+, het sociale netwerk van Google. Zo heeft uw Google+ Local Page directe invloed op uw vindbaarheid en zichtbaarheid, zelfs meer dan de andere Sociale Media.

Wilt u YouTube-video’s van uw eigen kanaal delen, regelmatig updates plaatsen of ervoor zorgen dat de openingstijden en uw bedrijfslocatie prominent in beeld zijn? Met uw Google+ Local Page bepaalt u zelf hoe u zich wenst te presenteren, bijvoorbeeld door klantreviews toe te voegen over de kwaliteit en service die u biedt.

Er zijn 4 verschillende Google bedrijfspagina’s beschikbaar:

 • Google Local Listing
 • Google Places account
 • Niet-geverifieerde Google+ Local Page
 • Geverifieerde Google+ Local Page

De Google Local Listing verschijnt uitsluitend binnen Google Maps en is vaak een gevolg van een bedrijfspagina via een Google Places-account. Google Places is de voorloper van Google+, uit de periode waarin Google nog geen eigen sociaal netwerk had. Google maakte die accounts in sommige gevallen automatisch aan. U heeft de mogelijkheid om inhoud te geven (content plaatsen) aan de rubrieken: ‘Over’ en ‘Foto’s’.

De Local Listings zijn inmiddels vervangen door de Google+ Local Page, die u dient te verifiëren om daar optimaal gebruik van te maken. Een niet-geverifieerde Google+ Local Page wordt standaard aangemaakt door Google wanneer u een bedrijfspagina heeft.

De pagina moet nog geverifieerd worden voor het zichtbaar is op Google Maps. U kunt hier YouTube video’s en posts (updates) aan toevoegen. Klanten kunnen u volgen, waardoor de mogelijkheden verder gaan dan die van een Google Listing.

De geverifieerde Google+ Local Page biedt de meeste mogelijkheden. U kunt updates plaatsen, zorgen voor actuele bedrijfsinformatie en u bent zichtbaar binnen zowel Google Search als Google Maps. Na uw aanvraag tot verificatie kan het tot 2 weken duren voordat u per post een code ontvangt waarmee u de pagina online kunt verifiëren.

Wilt u zelf een Google+ Local Page creëren, zodat u optimaal vindbaar bent op zowel mobiele apparaten als desktop computers? Surf naar de Business-pagina van Google (http://www.google.com/+/business/) en klik op ‘Get Your Page’.

Daar kunt u aangeven welke omschrijving het best aansluit bij uw onderneming. Kies voor een ‘Lokale onderneming’ wanneer u een fysieke locatie wilt laten opvallen. Vervolgens kunt u in Google Maps aangeven waar uw onderneming zich bevindt. Is uw onderneming al opgenomen in Google Maps? Dan hoeft u de locatie alleen nog maar te verifiëren. In andere gevallen kunt u de locatie toevoegen.

U kunt uw bedrijfsgegevens op twee verschillende manieren verifiëren, dat kan telefonisch of per post. Staat u al in de Google zoekresultaten en heeft Google al een Google Local Page voor u aangemaakt? U kunt uw locatie in dat geval telefonisch verifiëren als dat wordt aangegeven. Wordt deze optie niet aangegeven, kunt u uw locatie verifiëren per post. Google stuurt een kaart met een unieke code naar uw adres.

Het duurt 1 tot 2 weken voordat u de deze ontvangt. Om uw Google+ Local Pagina te claimen, voert u de code online in door de instructies op de kaart te volgen.

Wilt u optimaal gebruik maken van de Google+ Local Page en bovendien uw SEO verbeteren? U kunt daarvoor gebruik maken van 360º Business View van Google.

Google Business View kan zowel op uw eigen website als op social media gebruikt worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een virtuele bedrijfspresentatie in combinatie met een Google+ Local Page? Neem contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Google Business View werkt op dezelfde manier als Google Street View en biedt uw klanten de mogelijkheid om virtueel naar binnen te lopen. Als gecertificeerde Google Business View fotograaf kunnen wij u optimale beelden aanbieden en de mogelijkheid om Google Search uit te breiden met een unieke virtuele bezoekmogelijkheid achter de voordeur.

 • Ruim 93% van de mensen, waaronder uw klanten, gebruikt Google om informatie te zoeken op het internet.

 • Google Business View verhoogt uw vindbaarheid en zichtbaarheid.
 • Met een op maat gemaakte virtuele tour helpen wij u om op een overtuigende manier te verschijnen in de zoekresultaten.
 • Een virtuele tour via Google Business View is een online marketing tool waarmee u uw conversie kunt verhogen.