Vroix Virtual Reality

Alles is beleving. Wij mensen zijn voelende wezens. We willen zien, horen, voelen, ruiken, proeven, aanraken. Zodoende ervaren we de werkelijkheid. Maar, wat is nou de werkelijkheid? Wat is echt en wat niet? In de beleving is alles echt. Het gaat erom dat we de beleving volledig toelaten. Wanneer we daartoe in staat zijn, wordt de beleving werkelijkheid. Onze eigen werkelijkheid.

Met dit bedrijf hebben wij een goede oplossing kunnen vinden voor onze virtual reality project voor een van onze klanten.
Andre Porepski

Bij Vroix geloven wij dat u elke beleving kunt creëren die u maar wilt. Het begint bij uzelf en bij uw verlangens. Wanneer deze verbonden worden met de nieuwste technologieën en innovaties, ontstaat een nagebootste werkelijkheid, die Virtual Reality heet. Met virtual reality kunt u uw eigen werkelijkheid creëren voor de bezoekers aan uw website.  Deze bezoekers – uw potentiële klanten – ervaren deze werkelijkheid alsof deze van henzelf is.

Zo krachtig kan virtual reality zijn, en het is onze passie om deze kracht voor u te laten werken. Daarvoor zetten wij onze expertise en ervaring in op het gebied van: app ontwikkeling, video, fotografie, webdesign, hosting, producttoepassingen, online marketing, Search Engine Optimization (SEO), User Experience (UX), User Interface (UI) en Augmented Reality.

En het gaat verder. Onze zusteronderneming VROXTechnology onderzoekt voortdurend nieuwe concepten en ontwikkelt deze tot doelgerichte, onderscheidende, stabiele virtual reality toepassingen (VR toepassingen), waarmee u uw bezoekers van tevoren kunt laten ervaren hoe het zou zijn als zij uw product kopen of uw dienst inhuren. Uw virtuele werkelijkheid wordt hun beleving. Alles is beleving. Beleving is alles.

Vroix – Beleving is alles

Waar wij voor staan

Onze augmented en virtual reality technieken, kennis en ervaring staan in dienst van de beleving die u wilt creëren. De juiste lichtval bij video opnames, kleurgetrouwe fotografie, oogstrelend web design, betrouwbare hosting en snel ladende, toegankelijke websites zijn enkele van de belangrijke factoren waar wij aan werken bij de ontwikkeling van uw VR toepassing.

Wij werken alles uit tot in de kleinste details en optimaliseren de beleving waarop u de gebruikers – uw potentiële klanten – wilt trakteren. Het resultaat is overdonderend. Wanneer de gebruiker uw virtual reality toepassing benadert, gaat hij helemaal op in de beleving die u over wilt brengen. Hij is verkocht.

Net zoals de gebruiker van een virtual reality toepassing een kijkje in de toekomst neemt, richten wij onze blik op ontwikkelingen. Al zijn deze misschien vandaag nog niet inzetbaar, ze zouden weleens voor de toepassingsgerichte oplossingen van morgen kunnen zorgen.

Daarom onderzoeken wij de mogelijkheden die ontwikkelingen bieden. Daarbij zijn de ervaringen van onze klanten en hun gebruikers essentieel. Deze helpen ons om nog ruimer, voordeliger en sneller een virtual reality toepassing te ontwikkelen die volledig afgestemd is op de wensen van onze klanten.

Wij zijn altijd hongerig naar kennis van innovatieve technologieën. Deze kennis passen wij toe op lopende projecten. Dit levert ons de ervaring op die wij kunnen integreren in nieuwe projecten.

Elk project heeft zijn uitdaging. Daar houden wij van. Uitdagingen bieden ons namelijk de ruimte om te groeien. Om virtual reality toepassingen te vernieuwen en te optimaliseren.

Enkele vaardigheden

Virtual Reality
Augmented reality
VR hosting
Maatwerk koppelingen

Maak kennis met ons team van specialisten

Ons team van specialisten en ons internationaal netwerk van experts gaan graag de uitdaging aan om uw gebruikers de virtuele beleving van hun leven te bezorgen.

Junaid Maknoja
Junaid MaknojaUX grafische ontwerper
Hamid Norani
Hamid Norani Management Consultant