Virtual Reality Bruiloft

  • 360º virtuele bruiloft

Wilt u uw bruiloft steeds opnieuw beleven?

Ziet u al voor u, hoe u over tien jaar nog steeds intens nageniet van uw bruiloft? Door de hoge kwaliteit van allerlei mobiele apparatuur, kan tegenwoordig iedereen een aardige fotoreportage of video film maken, ook van uw bruiloft. OK, en stel u nu eens voor hoe het zou voelen als u uw bruiloft nog eens overdoet. Overdoen? Ja, wanneer u een 360º opname van uw bruiloft bekijkt, voelt het alsof u uw bruiloft helemaal opnieuw beleeft.

De belichting, de kleurechtheid, de geluiden en de beelden in een virtuele bruiloft komen levensecht over. Lachende gezichten ervaart u even intens als toen, de emotie in de stemmen van uw dierbaren doen uw hart nog steeds sneller kloppen, en misschien meent u zelfs een vleugje rozengeur op te vangen. Alles trekt u terug in de beleving van toen, maar dan intenser. Wilt u uw bruiloft steeds opnieuw beleven? Wilt u deze beleving delen met uw dierbaren, waaronder degenen die niet bij uw bruiloft aanwezig waren? Neem contact met ons op voor uw eigen virtuele bruiloft.

Vroix – Beleving is alles

De mooiste dag van uw leven vastleggen

Samenwerking met professionals

Wij werken regelmatig samen met een aantal speciaal geselecteerde bruiloftsfotografen en bruiloftsvideoproducenten die nauw luisteren naar uw wensen. Na een vrijblijvend adviesgesprek krijgt u van ons een filmscript, die wij samen met u evalueren. Na uw goedkeuring gaan wij aan de hand van deze filmscript voor u aan de slag.

Een virtuele bruiloft waar uw hart sneller van klopt.

De geavanceerde technologie ontwikkeld door onze zusteronderneming VROXTechnology, zorgt voor een virtuele bruiloft waar uw hart sneller van gaat kloppen. Ons unieke camerasysteem is op afstand bestuurbaar en trekt enorm veel positieve aandacht van uw bruiloftsgasten zodra zij in de gaten krijgen dat zij worden gefilmd. Dit zorgt voor mooie eerste reacties.

Naast levensechte 3600 beelden van de omgeving, maakt ons camerasysteem ook 360º geluidsopnames, waardoor de geluiden in 360º te horen zijn met gewone oordopjes. Deze geluidstechniek wordt ook wel Binaural Beats genoemd. De combinatie van 360º video opnames en geluidsopnames geeft een realistische beleving van uw bruiloft.

Ook met hem werken wij graag samen.

Heeft u al een fotograaf en een cameraman, en wilt u een virtuele 360º opname als aanvulling? Wij werken ook graag met hen samen aan uw prachtige virtuele bruiloft.

U merkt amper dat wij er zijn.

Uw virtuele bruiloft komt tot stand zonder dat de cameraman in beeld komt. Voor deze virtuele bruiloftsbelevenis hebben onze cameraman en assistenten gemiddeld 5 uur aan ruw beeldmateriaal nodig om een 10 minuten durende 360º video opname te realiseren. Wij zijn voor u aan het werk terwijl u volop geniet van uw bruiloft.

Uw VR Bruiloft mogelijkheden

Afspeelbaar op elk mobiele apparaat
Binaural Beats technologie
Professionele bruiloftsfotograaf en bruiloftsvideoproducent
Opname aan de hand van en goedgekeurde filmscript
Mogelijk op elke locatie
VR Branche Toepassingen