Virtual Reality Concert

  • Virtual-Reality-Concert

Wilt u meer concertbezoekers?

Lopen uw concertbezoeken terug doordat bezoekers de entree niet kunnen betalen of omdat bezoekers het simpelweg te druk hebben om een concert bij te wonen? Of kan uw concertzaal het aantal bezoekers niet aan? Met een virtual reality concert biedt u een goed betaalbare, levensechte concertervaring aan klassieke muziekliefhebbers over de hele wereld.

Vanuit hun luie stoel of op een andere rustige locatie kunnen bezoekers uw virtuele concert bijwonen vanuit de positie van de dirigent, met gebruik van een virtual reality bril en standaard oordopjes. Een combinatie van 360º beeldopnames en hoogwaardige geluidsopnametechniek van binaural beats zorgen voor een concertbeleving waar een echt concert niet tegenop kan. Wilt u meer concertbezoekers? Neem contact met ons op voor uw eigen virtual reality concert.

 

Vroix – Beleving is alles

Een levensecht concert

Klassiek concert betalen en online beleven of downloaden.

Van unieke 360º video opnames en geluidsopnames maken wij uw eigen virtuele concert. Dit concert biedt u aan op uw website beschikbaar voor klassieke muziekliefhebbers over de hele wereld. Bezoekers aan uw website betalen gemakkelijk online en kunnen gelijk het door hen bestelde concert online beleven of downloaden om later van te genieten.

Een extra dimensie geven.

Onze eigen VROXTechnology 360º camera bol en camera robot hebben de flexibiliteit om in elke situatie toepassingsgericht te opereren. De camera robot is in hoogte verstelbaar en makkelijk te verplaatsen, waardoor de cameraman op afstand – en dus buiten het zicht van het publiek – opnames kan maken. Daarnaast kan de camera robot om zijn as draaien en rondrijden om een extra dimensie aan het virtuele concert te geven.

Toeschouwers kunnen ongehinderd genieten.

Als u wilt, kunnen wij onopvallend filmen door de 360º camera te camoufleren of tussen twee kranen langs een stalen kabel in de hoogte te laten glijden. Hierdoor kunnen toeschouwers van het echte concert ongehinderd genieten. Deze toeschouwers kunnen wij ook om privacy redenen onherkenbaar maken. Bovendien kunnen de opnames later bekeken worden door de leden van het orkest om hun muzikale prestaties te verbeteren, of door uzelf in het geval van een incident.

Creëer andere virtuele concerten.

Met dezelfde techniek creëren wij net zo gemakkelijk andere virtuele evenementen, zoals jazzconcerten, openluchtconcerten of hardrockconcerten.

Uw VR Beurs mogelijkheden

Kleurechte VR content
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Onopvallende opnames
Concert vanuit elke positie beleven
Betaalbaar voor uw bezoekers
VR Branche Toepassingen