Virtual Reality Hotel

Waarom uw hotel virtueel toegankelijk maken?

Zeg eens zelf, zou u een hotelkamer reserveren zonder maar één foto van het hotel te hebben gezien? Nee, dat dachten wij al. En dat denken de mensen die een kamer boeken in uw hotel vast ook. Die willen zich graag een beeld vormen van uw hotel voor zij daar overnachten. Gelukkig kunt u met een fotocarrousel gemakkelijk uw hotel goed in beeld brengen. Maar, waarom zou u het daarbij laten?

In uw virtuele hotel kunnen uw potentiële hotelgasten beleven hoe het is om in uw hotel te verblijven. Zij ervaren uw gastvrijheid, zien de kleinste details van hun hotelkamer en voelen van tevoren hoe het is om te genieten van alles wat uw hotel te bieden heeft. Na een virtuele toer van uw hotel, is de verleiding om een kamer te reserveren niet te weerstaan. Wilt u dat gasten gemakkelijker een kamer in uw hotel reserveren? En bent u benieuwd naar uw eigen virtuele hotel? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vroix – Beleving is alles

Virtueel beleven = Direct hotelkamer reserveren

Integreer uw Social Media in uw virtuele hotel.

Er lijkt geen dag voorbij te gaan zonder dat iemand zijn vakantie ervaringen deelt op social media, zoals Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Wanneer u uw virtuele hotel integreert met uw eigen social media, laat u gasten uw hotel positief in beeld brengen al voor zij maar één nacht in uw hotel hebben doorgebracht.

Vergroot uw marktaandeel.

Maak uw hotel virtueel toegankelijk en laat uw website het werk doen. De virtual reality toepassing zorgt ervoor dat potentiële gasten sneller beslissen om een kamer in uw hotel te reserveren, waardoor u gemakkelijk uw marktaandeel vergroot.

Gemakkelijk hotelkamers en conferentieruimten reserveren en betalen.

De bezoeker kan vanuit de virtuele omgeving een hotelkamer of conferentieruimte reserveren. Het vergt maar één klik op de reserveericoon, en als u dat wilt, kunnen wij een optie in de virtuele omgeving integreren, waardoor de bezoeker zijn eigen taal kan kiezen voor het reserveringsproces. Al met al is het gemakkelijker voor de bezoeker om te reserveren en te betalen terwijl hij zich nog in de virtuele omgeving bevindt, met betaalmethodes, zoals PayPal, Ideal, MisterCash en credit card.

Laat een presentatie geven van uw hotel.

Door een 4K videopresentatie naadloos in de virtuele 3600 omgeving te integreren, ontstaat een fotorealistische, levensechte omgeving, waarin de bezoeker interactie kan maken met uw virtuele hotelmedewerkers. Bijvoorbeeld, hij kan bij de balie op een bel drukken, waarna een medewerker hem welkom heet en een presentatie geeft over hotelkamers, conferentieruimtes, huisregels en het in- en uitchecken. Na de presentatie verdwijnt de medewerker zonder dat de bezoeker het gevoel krijgt dat er iets in virtuele omgeving is veranderd. De bezoeker hoeft de presentatie niet uit te kijken en hij kan te allen tijde in uw virtuele hotel rondlopen.

 

Uw VR Hotel mogelijkheden

Plattegrond van uw hotel in de virtuele omgeving
Integratie van VR content in bestaande website
Bediening van interactie via VR-bril mogelijk
Virtuele content via een wachtwoord vergrendelen
24/7 uitzicht vanuit uw hotel
VR Branche Toepassingen