Virtual Reality Museum

  • Virtual Reality Museum

Wilt u ook een druk bezocht museum?

Stelt u eens voor dat mensen vanuit de hele wereld uw museum bezoeken zonder een stap buiten de deur te zetten. Dat kan met een virtueel museum. Bezoekers die niet mobiel zijn, een laag inkomen hebben of om een andere reden uw museum niet kunnen bezoeken, kunnen voor een laag bedrag virtueel uw museum bezichtigen en een rondleiding krijgen. Betaling gaat gemakkelijk met gangbare betaalmethodes, zoals PayPal, Ideal of credit card.

En stel u nu eens voor hoeveel mensen een echt bezoek brengen aan uw hotel, nadat zij de recensies van uw virtuele bezoekers hebben gelezen. In uw virtuele museum en op diverse social media platforms kunnen uw bezoekers hun ervaringen delen met familie en vrienden. De bezoeken aan uw museum – zowel echt als virtueel – nemen daardoor alleen maar toe. Wilt u ook een druk bezocht museum? Neem contact met ons op.

Vroix – Beleving is alles

Een mooiere beleving  dan in het echt

In uw virtuele museum zijn verlichting en perspectief optimaal.

Geloof het of niet, met uw virtuele museum trakteert u bezoekers op een mooiere beleving dan in het echt. De combinatie van virtual reality en augmented reality creëren een virtuele omgeving met ideale omstandigheden. Belichting, perspectief en details geven een mooiere beleving dan werkelijk het geval is. Bovendien kunnen wij uw virtueel museum ook meertalig realiseren.

 

Creëer een ideale belichting.

Hoeveel aandacht u ook schenkt aan de belichting van schilderijen en andere kunstwerken in uw museum, de belichting zal nooit optimaal zijn. Daar komt nog bij dat schilderijen veelal hoger dan ooghoogte worden gepresenteerd. In uw virtuele museum brengt u daar verandering in. Kleuren zijn dan op hun best, het perspectief is optimaal, en zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld een schilderij die in het daglicht geschilderd is ook in het daglicht bewonderen.

 

Nu kunt u uw gehele collectie exposeren.

Herkent u dat? Uw collectie is te uitgebreid om in zijn geheel te exposeren. Er is simpelweg te weinig ruimte in uw museum. Laat daarom uw volledige collectie virtueel opnemen. Stapsgewijs fotograferen en filmen wij uw collectie om deze in uw virtuele museum tentoon te stellen.

 

Uw VR Museum mogelijkheden

Volledig responsive VR content voor elke schermresolutie
Razendsnelle hosting voor soepele gebruikerservaring
Plug-ins voor, bijvoorbeeld social media en betaalproviders
In elke huisstijl verkrijgbaar
Prachtige maatwerk VR templates
VR Branche Toepassingen