Virtual Reality Vakantiepark

  • Virtual-Reality-Vakantiepark

Ziet u de boekingen al binnen stromen?

Wat als u een vakantie zou boeken in uw eigen vakantiepark? Waar let u op en wat vindt u belangrijk om te weten voor uw keus op uw park valt? Natuurlijk weet u waar u op let, want u kent uw park op uw duimpje. Maar weet uw toekomstige gast dat ook? Moeilijk, hè, om op afstand, bijvoorbeeld op uw website of op social media, een beeld te schetsen van uw vakantiepark.

Met uw eigen virtual reality vakantiepark kunt u veel meer dan een beeld schetsen. U geeft uw toekomstige gasten een beleving vooraf, die het voor hen makkelijker maakt om sneller te kiezen voor uw park. Bovendien, stelt u eens voor wat een promotie er voor uw vakantiepark wordt gemaakt als gasten op social media vertellen over hun vakantieplannen in uw park of als tevreden gasten uw virtual reality video delen in hun recensie. Ziet u de boekingen al binnen stromen? Neem dan contact met ons op voor uw eigen virtual reality vakantiepark.

Vroix – Beleving is alles

Uw vakantiepark verkoopt zichzelf

Sfeer proeven en meteen boeken.

Uw toekomstige gasten kunnen virtueel de sfeer van het vakantiepark proeven in 360º. Bij de ingang van uw park worden zij virtueel hartelijk ontvangen en wegwijs gemaakt. Vervolgens zien zij andere gasten bewegen en interacteren, horen zij de vogels tjirpen in de bomen om hun virtuele vakantiebungalow en verkennen zij de mogelijkheden van uw vakantiepark. Hierdoor weten zij van tevoren al wat zij kunnen verwachten en zijn zij minder geneigd om hun vakantie te annuleren. Uiteindelijk kunnen mensen vanuit uw virtuele vakantiepark een reservering plaatsen en online betalen.

Virtuele omgeving beïnvloedt de zoekresultaten.

Wij kunnen ook Google Analytics integreren in uw virtuele vakantiepark. Zo krijgt u inzicht in wat uw virtuele gasten interessant vinden, welke bungalows het meest in trek zijn en waar gasten virtueel de meeste aandacht voor hebben. Daarnaast kunnen gasten alles wat zij fijn vinden aan uw park vanuit de virtuele omgeving via social media delen.

 

De techniek maakt voor een levensechte beleving

Dankzij onze virtual reality ervaring hebben wij samen met onze zusteronderneming VROXTechnology een unieke 360º camera ontwikkeld waarmee wij in 360º kunnen filmen en fotograferen. Daarnaast kan deze camerarobot ook in 360º audio opnames opnemen, waarin de afstand van geluiden worden onderscheiden. Dit zorgt voor een realistische beleving waarin gasten zich laten overhalen om een reservering te plaatsen.

 

Uw VR Vakantiepark mogelijkheden

Uw virtuele omgeving doet het werk
Levensechte beleving
Ondersteunt mond-tot-mond reclame
Vanuit de virtuele omgeving reserveren en online betalen
Waardevolle bezoekersinformatie via Google Analytics
VR Branche Toepassingen