Virtual Reality Winkel

  • Virtual Reality Winkel

Helpt u uw klanten om sneller uw producten te kopen?

Stel iemand komt in uw winkel. Diegene loopt wat rond, bekijkt uw producten en maakt een keus. Wat bepaalt zijn keus? De uitstraling in uw winkel? Hoe hij door u en uw personeel geholpen wordt? Of zijn het de producten op zich die hem overhalen?

Hmm, al deze factoren kunnen een rol spelen, maar er is één factor die de doorslag geeft: beleving. Of u uw producten nou in een fysieke winkel aanbiedt of online in een webshop, marketing onderzoeken laten zien dat uw klanten hun aankoopbeslissing onbewust nemen op basis van hun gevoel. Dat gevoel kunt u beïnvloeden met een virtual reality winkel. Uw bezoekers wanen zich dan in een echte winkel en zullen daardoor sneller geneigd zijn uw producten af te nemen. Helpt u uw klanten om sneller uw producten te kopen? Neem contact met ons op voor uw eigen virtual reality winkel.

Vroix – Beleving is alles

Met virtual reality kunt u werkelijk alles online verkopen

Koppel producten in uw webshop aan de virtuele winkel en de verkoop is een feit.

Alle producten in uw virtuele winkel koppelen wij aan uw webshop. Wanneer bezoekers geïnteresseerd zijn in een artikel in de virtuele winkel, worden ze automatisch geleid naar hetzelfde artikel in de webshop, waar zij het artikel kunnen toevoegen aan hun winkelmandje. Een paar klikken verder en de verkoop is een feit.

Hoe legt u online uit hoe uw producten werken?

Lastig, hè, online uitleggen hoe uw producten werken? Product uitleg wordt kinderspel wanneer u uw virtuele winkel het werk laat doen. Wij nemen productdemonstraties op video op en integreren deze video opnames in de 3600 omgeving van uw virtuele winkel. Hierdoor kunt u bezoekers in de virtuele winkel uitleggen hoe de verschillende artikelen in uw webshop werken. Een bezoeker die bijvoorbeeld overweegt een dure koffiemachine in uw webshop te kopen, zal na de virtuele demonstratie het vertrouwen krijgen om de koffiemachine te kopen. De bezoeker klikt op een icoon, waarna uw webshop zich in de virtuele omgeving òf op een apart tabblad in de browser zal openen.

Er zijn meer voorbeelden. U kunt demonstreren hoe een artikel, bijvoorbeeld een fiets, na aankoop in elkaar gezet kan worden. Of u geleidt de klant naar een overzicht van fietsinstallateurs met hun contactgegevens. Ook kunt u bezoekers geluiden laten horen en bewegende beelden laten zien van, bijvoorbeeld een motor of een muziekinstrument.

Online verhuren en reserveren gaat gemakkelijker via een virtuele winkel.

Voordat de bezoeker aan uw webshop een product huurt, kan hij een virtuele demonstratie krijgen van hoe hij het product, bijvoorbeeld een steiger monteert, gebruikt en op de gewenste manier terugbrengt. Na deze virtuele 4K video demonstratie klikt de bezoeker op de bijbehorende icoon en wordt hij geleid naar het verhuurformulier. Nadat hij het formulier heeft ingevuld, kan hij in de virtuele omgeving afrekenen via een online betaalmethode naar keuze.

Uw VR Winkel mogelijkheden

Binaural technologie toepassen op VR content
Heldere en frisse VR content op uw website of in uw webshop
Google Analytics gekoppeld aan de VR content
Verhuur- en reserveringsformulieren presenteren in de VR content
Zoekmachinevriendelijke VR content
VR Branche Toepassingen